0598 - 45 15 78

g

Brompton

De Brompton is een meesterlijk ontwerp. De fiets vouwt op zo’n ingenieuze manier dat de ketting binnenin de opgevouwen fiets verborgen zit zodat kleding en bekleding (van bijv. auto, boot, trein, camper) niet vervuilen. Met één simpele beweging staat de Brompton rechtop geparkeerd. Met een volgende eenvoudige beweging kan de fiets worden voortbewogen als een karretje. Kompleet opgevouwen blijft er een minimalistisch pakketje over dat met één hand kan worden gedragen.

Het is de kleinste en bovenal best fietsende vouwfiets ter wereld! Door zijn slimme design voldoet deze vouwfiets aan alle belangrijke eisen voor een vouwfiets. Hij is het kleinst op te vouwen en hierdoor zeer gemakkelijk mee te nemen in auto, trein of boot. In combinatie met het openbaar vervoer vormt de Brompton een snel en goed alternatief voor de auto. De Brompton mag trouwens gratis mee in de trein, metro of bus!

De fiets heeft een frame met volwassen afmetingen en een wielbasis die vergelijkbaar is met een gewone fiets. Het frame is verzinkt en daarna ge(poeder-)lakt en kan dus niet roesten.

Door zijn hoogstaande kwaliteit en simpele techniek is de Brompton zeer geschikt voor intensief dagelijks gebruik. Uitgevouwen fietst hij beter dan menig normale fiets, hij heeft een zeer acceptabel gewicht en vouwt snel en simpel.

Als een van de weinige vouwfietsen is de Brompton (indien uitgevoerd met telescopische zadelpen) geschikt voor mensen met lange benen. Ook is de fiets voorzien van een uitstekende schokdemper die zorgt voor veel comfort.

De Brompton is leverbaar in diverse uitvoeringen. Deze onderscheiden zich door de stuurvorm, het aantal versnellingen en de accessoires zoals bagagedragers en verlichting.

Wilt u uw eigen fiets samenstellen? Ook dat is mogelijk: