0598 - 45 15 78

g

Onderhoud & Reparatie

Uw fiets is bij ons in goede handen

Alles wat rijdt, slijt. Hoe goed en degelijk fietsen ook worden gemaakt, hoe zorgvuldig wij de fiets controleren en afstellen, af en toe zal ook uw fiets terug moeten naar onze werkplaats. Gelukkig is uw fiets bij ons in goede handen. Of het nou een vakkundig uitgevoerde servicebeurt of een ingrijpende reparatie betreft, wij zullen altijd met respect voor uw product en portemonnee te werk gaan.
We streven er naar uw fiets, na afspraak, binnen een dag klaar te hebben. Lukt dat niet, dan staat er een leenfiets klaar. Loopt de reparatie tegen, dan nemen we contact op om te overleggen. Als we uw mobiele telefoonnummer kennen, ontvangt u een bericht zo gauw de fiets klaar is.

Levenslang loyalty tarief

In tegenstelling tot sommige collega vakhandelaren repareren wij óók fietsen die elders zijn gekocht; of het nou bij een “concullega” is of via het branchevreemde kanaal. Wij repareren alle merken fietsen, mits er onderdelen voor leverbaar zijn. Elke fiets wordt, in overleg met u, serieus gerepareerd of onderhouden. Wel heeft u, als u de fiets bij ons heeft aangeschaft, een voordeel. U betaalt, zolang u de fiets in bezit heeft, namelijk ons loyalty tarief; een speciaal lager uurtarief. Speciaal voor loyale klanten. U hoeft hier niet om te vragen; dit doen wij automatisch.