0598 - 45 15 78

g

Fietsen

Vertel ons wat u zoekt

Bij Dijkhuis Tweewielers zoeken we de juiste fiets bij de klant. Dat kan gewoon bij ons uit de winkel zijn, maar dat hoeft zeker niet. Indien nodig passen we een fiets aan uw persoonlijke wensen aan of we stellen een unieke fiets voor u samen.

Als klein lokaal bedrijf bewegen we continue met de markt mee; zo kunnen we vlot nieuwe ontwikkelingen oppikken. Naast massaproducten van Gazelle en Union werken we graag met unieke producten. De hoogwaardige Engelse vouwfietsen van Brompton dragen we bijvoorbeeld een warm hart toe. De Duitse fabrikant Velo de Ville kan tegen concurrerende prijzen fietsen, helemaal naar wens van de toekomstige eigenaar, per stuk produceren. Een ander sterk Duits merk, blueLABEL, maakt trendy modellen van hoogstaande kwaliteit. Merida is vooral krachtig op het gebied van fietsen voor sportief gebruik en heeft hierin een overweldigend aanbod. Stuk voor stuk zijn het merken die niet op elke straathoek te koop zijn.

Bij Dijkhuis Tweewielers zoeken we het juiste product (meestal een fiets) bij de klant. Dat kan gewoon bij ons uit de winkel zijn, maar dat hoeft zeker niet. Indien nodig  passen we een fiets aan persoonlijke wensen aan of we stellen een unieke fiets voor u samen.

Nieuwsgierig geworden naar onze fietsenaanbod? Bekijk dan via de onderstaande knop ons aanbod: